AJÁNLATKÉRÉS

ajanlat@ofo.hu

FORRÓDRÓT

+36 20 531 4001

ELÉRHETŐEK VAGYUNK

9:00 – 17:00

INTELLIGENS BIZTONSÁG AZ OTTHONÁBAN

Egyszerűen használható és megfizethető biztonsági rendszer, amely támogatja Önt otthonának és szeretteinek védelmében. Mostantól megfigyelheti lakását, házát, vagy akár üzletét is okostelefonján, táblagépén keresztül, hogy minden fontos dolgot kézben tarthasson.

0-24 órán keresztül, minden nap hozzáfér az ingyenes mobilalkalmazással és élő HD videó minőségben nézheti a közvetítést. A kamera éjjellátó funkcióval, mozgás- és hangérzékelés opciókkal van felszerelve, továbbá választása szerint rögzítheti a felvételt a felhőbe, vagy a lokális SD kártyára.

A BIZTONSÁGI RENDSZER ELŐNYEI

ÉLŐ ADÁS OTTHONRÓL

A legnagyobb nyugalmat az jelentheti, ha tudja, hogy minden biztonságban van otthon. A mini otthoni biztonsági rendszerhez fejlesztett alkalmazással figyelheti lakását, házát és bárhol, bármikor valós idejű közvetítést indíthat otthonából.

APPLIKÁCIÓ

A mobilalkalmazás segítségével értesítéseket kaphat otthonából mozgás vagy hang észlelésekor. Az idővonal funkciót használva, akár később is visszanézheti, hogy milyen eseményeket észlelt és rögzített kamerája.

PUSH-ÉRTESÍTÉSEK ÉS FIGYELMEZTETÉSEK

Ezt a funkciót például bekapcsolhatja éjszakára, vagy ha elmegy otthonról. Amint a kamera gyanús mozgást észlel otthonában, akkor un. push értesítés formájában már figyelmezteti is Önt. Így azonnal cselekedhet és megteheti a további szükséges biztonsági óvintézkedéseket.

MIÉRT VÁLASSZA A MINI OTTHONI BIZTONSÁGI RENDSZERT?

TELJES OTTHONI BIZTONSÁGI MEGOLDÁS

A mini intelligens biztonsági rendszer nem csak egy sima kamera, hanem további extra megoldásokkal felruházott biztonsági megoldás az Ön számára. Tudása kiemelkedő és magában foglalja a HD minőségű videó streaminget és felvételt, a beépített mozgásérzékelőt, a hangérzékelőt és az éjjellátó funkciókat is.

KÖNNYEN KEZELHETŐ ÉS HATÉKONY

A telepítését gyorsan és könnyen elvégezzük. A beállításához egy otthon működő wifi router-re és a stabil működéséhez áramra van szüksége. Az okostelefonra telepített alkalmazással pedig könnyen használható és hatékony védelmet nyújt otthona és szerettei számára.

Minden Ügyfelünknek biztosítjuk a rendszer türelmes oktatását!

INGYENES FELMÉRÉS

Kérdései vannak? Segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot és visszahívjuk 24 órán belül.

AJÁNLATKÉRÉS

ajanlat@ofo.hu

FORRÓDRÓT

+36 20 531 4001

ELÉRHETŐEK VAGYUNK

9:00 – 17:00